Grupul SENKO TEKSTIL care este proprietarul brandului 'Vienetta Secret' este o companie ce afirma cu o mandrie justificata faptul ca a ajuns sa realizeze produse inspirate din viata confortabila si linistita pe care o traim noi ca si clienti finali, cu un rezultat extraordinar in ceea ce priveste produsul final.

Acest lucru se observa din modul in care sunt realizate produsele, din modul in care a fost inteleasa necesitatea calitatii si a confortului in pijamalele pe care le utilizam zilnic.

Pijamaua prin esenta este singura piesa vestimentara, purtata cel mai des de catre toata lumea, indiferent ca vorbim despre sex, rasa sau varsta.

Tocmai acesta este si motivul pentru care Grupul SENKO TEKSTIL, acorda o atentie deosebita in ceea ce priveste folosirea materialelor textile, confortul unui croi cat mai lejer, dar si asupra unui design modern in pas cu ceea ce se intampla pe piata de nisa. Cu timpul pijamalele au suferit o evolutie destul de mare, fiind interpretate si reinterpretate de nenumarate ori, trecand de la conceputul de pijama clasica de dormit la haine comode de purtat prin casa in afara somnului, sau chiar de a ne afisa cu ele pe strada.

Ne place sa stam in pijamale, ne simtim bine in ele, iar acest trend a fost introdus in moda incepand cu anul 1900, atunci cand Paul Poiret unul dintre cei mai renumiti designeri francezi din acea perioada, a lansat o colectie de pijamale din matase care puteau fi purtate in timpul zilei,i chiar si pe strada.

La fel pijamalele create de Grupul de firme Senko Tekstil, sub brandurile Vienetta Seret, Gazzaz by Vienetta si Kezokino, sunt pijamale ce pot fi purtate in afara dormitorului, putand fi usor confundate cu haine de casa.

Croiul acestor pijamale este unul extraordinar de lejer, iar materialele textile folosite in realizarea acestor pijamale sunt premium, la fel ca si brandurile sub care se produc.

 

Pijamalele Vienetta Secret, sunt pijamale ce se produc cu precadere pentru doamne si domnisoare.

Colectiile de pijamale realizate sub brandul Vienetta Secret se reanoiesc in mod constant in functiie de necesitatile pietei de nisa, dar si in functie de orientarea pe care trendul pijamalelor o cunoaste in ultimul timp. Producatorul ne garanteaza faptul ca pijamalele realizate sub brandul Vienetta Secret sunt pijamale foarte confortabile, croite din materiale care pot fi folosite fara riscuri de uzura inclusiv ca si haine de casa.

Pijamalele de uz casnic ce se realizeaza sub brandul Vienetta Secret, se adreseaza in special, doamnelor si domnisoarelor, dar pot fi si pijamale pentru femei cu varsta medie, pentru femei gravide, cat si pijamale cu optiuni pentru dimensiuni mari, toate fiind realizate in colectii pentru toate cele patru sezoane.

Pijamalele sunt sub forma de: set scurt (pijama cu maneca scurta si pantalon scurt), set capri 3/4 (pijamale cu maneca scurta sau maieu si pantalon 3/4 sau pantalon trei sfert), set primavara (pijama cu maneca scurta si pantalon lung), set toamna (pijama cu maneca lunga si pantalon lung), set iarna (pijamale groase cu maneca lunga si pantalon lung din bumbac interlock, flecee, micropolar sau welsoft). Sub acelasi brand 'Vienetta Secret' sunt realizate si camasi de noapte, care pot fi cu maneca scurta, maneca 3/4 sau trei sfert, camasi fara maneci cu bretele si camasi de noapte cu maneca lunga.

Pijamale Dama Vienetta Secret


Pijamalele Gazzaz by Vienetta, sunt pijamale ce se produc pentru barbati.

Gazzaz la fel ca si Vienetta Secret este brand-ul propriu al grupului de companii Senko Tekstil. Pijamalele de barbati realizate sub marca Gazzaz by Vienetta, sunt pijamale clasice de uz casnic si casualwear.

Pijamalele barbatesti sunt sub forma de: set scurt (pijamale cu maneca scurta si pantalon scurt), set capri 3/4 (pijamale cu maneca scurta si pantalon 3/4 sau pantalon trei sfert), set primavara (pijama cu maneca scurta si pantalon lung), set toamna (pijama cu maneca lunga si pantalon lung), set iarna (pijamale groase cu maneca lunga si pantalon lung din bumbac dens). Toate modelele sunt gandite, concepute si fabricate de Grupul Senko Tekstil detinatorul brandului Vienetta Secret.

Pijamale Barbati Bumbac 100% Gazzaz by Vienetta


Din dorinta de a satisface cerintele clientilor nostri, in anul 2013 am hotarat sa aducem pe piata din Romania inclusiv in mediul online, pijamale premium produse de Grupul Senko Tekstil, pijamale realizate sub brandul Vienetta Secret, Gazzaz by Vienetta si Kezokino.

Datorita multumirii dar si a feedback-ului pozitiv din partea clientilor nostri, in continuare aducem spre vanzare pijamale din gama brandurilor Vienetta, Gazzaz si Kezokino.

In decursul anilor ne-am dezvolatat, dar ne-am si straduit sa imbogatim cat se poate de mult diversitatea pijamalelor atat din gama pijamalelor de dama cat si din gama pijamalelor barbatesti. Doar datorita voua am reusit acest lucru, iar ca multumire si apreciere promitem ca si in viitor sa fim prezenti cu cele mai noi modele de pijamale, camasi de noapte sau halate.

Pe aceasta cale multumim atat producatorului turc Senko Tekstil pentru perseverenta cu care dezvolta incontinuu modelele, mentinand calitatea produselor la cele mai inalte standarde, dar si clientilor nostri pentru fidelitatea care o arata fata de noi.

Descoperiti toata gama de pijamale:

- Vienetta Secret .... aici

- Gazzaz by Vienetta .... aici

- Kezokino .... aici


2017 Copyright P&P Art conform Legii 8/1996 Art.1 privind Drepturile de autor şi conexe