Transport si retururi

Lady-Line (lady-line.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

 • CARGUS, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 250 RON

  0 RON … 150 RON   →   15 RON
  150 RON … 250 RON   →   11 RON
  250 RON sau peste   →   0 RON
 • GLS, Livrare in 1-2 zile, Calcul cost livrare in functie de valoarea comenzii, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 250 RON

  0 RON … 150 RON   →   18 RON
  150 RON … 250 RON   →   14 RON
  250 RON sau peste   →   0 RON
  
  

  
  
  

POVESTEA NOASTRĂ !

Lady-Line este importator și distribuitor de pijamale, sutiene de silicon și papuci de casă. Importăm direct o gamă diversificată de pijamale damă, pijamale bărbați, cămăși de noapte, pijamale mămici și gravide, halate damă și bărbăți, pijamale copii, sutiene din silicon și bustiere, accesorii lenjerie intimă, papuci de casă și pijamale damă / bărbați marimi mari (extra size). Importăm cele mai renumite branduri de nișă direct de la producători și colaborăm cu majoritatea marilor distribuitori en-gros din țară.

Printre brandurile comercializate amintim pijamale Vienetta Secret, Gazzaz by Vienettat, Kezokino, Cana Nouvelle, Senso, Contro Senso, Doctor Nap, Dolce Notte, Donex Homewear, Falkom, Fawn, Milk & Honey, Nice Homewear, M-Max, Sexen, Disney, Despicable Me, Marvel.

Suntem aici pentru a vă ușura alegerea fiind deschiși la sugestii despre cum putem să ne îmbunătățim serviciile și produsele oferite.

Urmărește-ne și pe canale de social media:

FACEBOOK

INSTAGRAM

PINTEREST

TWITTER

YOUTUBE