Vienetta Secret este un brand ce a luat fiinta in 1986. Incepand cu anul 2000, odata cu dezvoltarea activitatilor internationale de marketing, Vienetta Secret a inceput sa fie produsa sub compania SENKO Textile.

Proiectarea, productia si eforturile de marketing, sunt principalii factori care au contribuit la dezvoltarea companiei si extinderea ei pe o suprafata de peste 18000m². Aici compania SENKO Textile isi desfasoara activitatile de gestiune, proiectare, cercetare si dezvoltare. Separat de aceste activitati compania deruleaza inclusiv activitati de marketing digital la nivel de brand, prin desfasurarea unui depozit de produse de 6000m² intr-o maniera cat se poate de profesioanala. Atunci cand doresti sa produci pijamale de calitate, duse la nivel premium, investitiile in tehnologie si dezvoltare sunt inerente.

Fabrica Vienetta Secret

Compania SENKO Textile, a fost fondata initial ca si o companie de merchandising StarEd cu sediul in Istambul, insa experienta acumulata si activitatile sale de marketing intern si international, a ajutat enorm de mult la extinderea activitatilor sale, facilitand astfel inceperea productie in anul 2000.

De la inceput compania a dorit sa confectioneze si sa dezvolte branduri premium, ceea ce a si reusit. Astfel compania, astazi dezvolta si produce urmatoarele branduri premium: Vienetta Secret, Gazzaz by Vienetta, Kezokino, Cool Comics, Silvia Salvadore. Toate aceste branduri fac parte din Grupurile de firma: SENKO Tekstil, SENKO Group si AKSIST SGS Grup.

Pentru a reusi sa ajunga la acest nivel Vienetta Secret, a adunat in jurul ei o echipa puternica, atat in ceea ce priveste designul cat si productia. Rezultatele nu au intarziat sa apara, astfel brandurile proprii care au devenit premium, sunt cunoscute si apreciate astazi in toata lumea. Pijamalele produse sub egida SENKO Group, pijamale Vienetta Secret segmentul pijamalelor de dama, Gazzaz by Vienetta segmentul pijamalelor de barbati, Kezokino segmentul pijamalelor realizate din bumbac interlock de cea mai buna calitate, Cool Comics segmentul pijamalelor de copii si Silvia Salvadore segmentul pijamalelor pentru adolescenti sunt produse cu o tehnologie de ultima generatie.

Grupul de Firme Vienetta Secret

Calitatea Vienetta Secret

Compania SENKO Tekstil are o sensibilitate foarte mare in ceea ce priveste calitatea materialelor folosite in procesele de productie. Toate materialele folosite in realizarea pijamalelor sunt certificate prin controlul calitatii de certificate Oeko-Tex Standard si ISO2001.

Toate procesele de colorare, tiparire sau vopsire a materialelor se realizeaza in laboratoarele proprii. Substantele chimice folosite in realizarea acestor procese impreuna cu toate accesoriile si tehnica de productie, asigura calitatea si mentinerea sanatatii umane. Toate produsele cat si procesele de producere sunt in conformitate cu cele mai inalte standarde europene si nu dauneaza sub nici o forma sanatatii, atat in ceea ce ii priveste clientul "end user" cat si pe cei care sunt implicati in procesele tehnologice de realizare a pijamalelor.

Standardele ridicate sunt mentinute atat in ceea ce priveste materia prima (tesaturile) cat si in ceea ce priveste produsul finit. Toate materiile prime folosite la randul lor sunt certificate Oeko-Tex Standard si ISO2001.

Pentru obtinerea unui produs finit premium, pijamalele sunt testate inainte de a intra in procesul de productie tot in laboratoarele proprii. Testele se fac asupra rezistentei culorilor la spalare, rezistenta materialelor la frecare, aspectul tesaturii dupa mai multe spalari, actiuni pe care de obicei clientii le intreprind in timp cu privire la produsul finit.

Doar in acest mod producatorul turc SENKO, sub egida caruia se produc pijamalele Vienetta Secret, Kezokino, Gazzaz by Vienetta, Cool Comics si Silvia Salvatore, reuseste sa mentina si sa produca in continuare pijamale turcesti premium.

 

Procesele de productie a pijamalelor Vienetta Secret

Compania SENKO Textile, foloseste ca materie prima in realizarea pijamalelor urmatoarele materiale: Bumbac 100%, Vascoza, Polyester Jersey, Velur, Fleece, Polar sau Micropolar, folosind toate tipurile de tesaturi existente pe piata de nisa, cu un design unic si original.

Capacitatea fabricii este unica, putand produce aproximativ 400.000 buc./model, anual peste 5.000.000 de bucati.

Colectiile create de cei de la Vienetta sunt originale si unice, create de echipele proprii de designeri, departamentul de creatie realizand cel putin 3000 de modele pe fiecare colectie.

 

Marketingul Vienetta Secret

Compania SENKO Textile dezvolta activitati de marketing international in sprijinul cresterii si dezvoltarii, pastrand valoarea brandurilor proprii la cele mai inalte standarde. Activitatile de marketing dezvoltate de departamaentele aferente au ca scop cresterea cotei sale de piata si extinderea acesteia la nivel mondial.

Ca dovada a eficientei programelor de marketing dezvoltate cat si a calitatii pijamalelor produse, compania ocupa un rol foarte important pe cele mai importante piete din lume, fiind prezenta in Italia, Spania, Marea Britanie, SUA, Polonia, Romania, Ungaria, Slovacia, Cehia, Bulgaria, Maroc, Liban, Egipt, Iordania, Arabia Saudita, Rusia, Ukraina, si in alte 40 de tari.


2017 Copyright P&P Art conform Legii 8/1996 Art.1 privind Drepturile de autor şi conexe