DN Nightwear este o companie ce produce de peste 27 de ani imbracaminte de noapte pentru femei, barbati si tineri (pijamale dama, pijamale barbati, pijamale copii).

In ultimi ani compania DN Nightwear a cunoscut o transformare in ceea ce priveste noile tendinte si abordarea modelelor. Astfel cele mai mari investitii au fost orientate spre departamentele de creatie, design si materiale in tendinte. Dupa cativa ani de dezvoltare in aceste domenii, astazi compania DN Nightwear a devenit lider si expert in producerea pijamalelor pe segmentul de nisa din Polonia. Urmand cele mai noi tendinte designerii companiei aleg cu cea mai mare atentie produsele, materialele, culorile si nu in ultimul rand elementele decorative, care vedem ca sunt nelipsite, acestea fiind de cele mai multe si cele care fac diferenta.Lady-Line Partener Certificat DN Nightwear


Gama de produse dezvoltate de producatorul polonez DN Nightwear sunt lenjerie, tricouri si pijamale pentru femei, barbati, tineri si femei insarcinate.

Materialele cel mai des folosite sunt in principal bumbacul (pijamale din bumbac), dar de multe ori pentru un confort sporit se foloseste si lana, catifeaua sau vascoza premium (pijamale de cea mai buna calitate).

Segmentul de piata tinta spre care se indrapta producatorul DN Nightwear in dezvoltarea produselor si a colectiilor lansate, se adreseaza tinerilor si persoanelor active care sunt sensibile la tendintele actuale si care pretuiesc comoditatea.

Misiunea companiei este una deja cunoscuta de cei in demeniu, realizarea de produse care se potrivesc nevoilor corpului, in general pijamale care ofera realmente un confort senzorial placut atunci cand sunt purtate direct pe piele. Pijamalele produse de compania DN Nightwear sunt pijamale care satisfac cele mai sofisticate gusturi atat in ceea ce priveste materialele folosite in realizarea lor cat si in ce priveste designul.

In cei peste 27 de ani de activitate compania a devenit cunoscuta in toata lumea datorita calitatii si a perseverentei in domeniul realizarii de pijamale, in Polonia fiind la ora actuala unul din cei mai buni producatori de pijamale de dama si barabati.

Avantajul sau atuul companiei declarat este designul unic, precizia si atentia acordata fiecarui detaliu indiferent cat de mic ar fi acesta.

Crearea modelelor este realizata sub indrumarea unor designeri de top si specialisti pentru care compania ne garanteaza ca, moda nu este doar un loc de munca, ci in primul rand pasiune.

Produsele sunt realizate in exclusivitate in Polonia. Compania DN Nightwear garanteaza faptul ca intregul proces de productie, de la alegerea tesaturilor tricotate si taierea dupa tipare, pana la cusut si crearea de ecrane de matase si broderie se fac in Polonia, desfasurandu-se conform celor mai inalte standarde.

Compania DN Nightwear ne garanteaza faptul ca odata ce am folosit pijamale realizate sub brandul lor, vom deveni parte din grupul de clienti multumiti.

Pijamale Dama DN Nightwear - Lady-Line Partener Certificat

Pijamale Barbati DN Nightwear - Lady-Line Partener Certificat