Pijamale dama Cana Nouvelle

Producatorul polonez Cana Nouvelle creaza pijamale unice pe piata de nisa din anul 1991. Acest producator realizeaza doar pijamale sau imbracaminte de noapte.

Cu o vechime de peste 26 de ani in domeniul pijamalelor, producatorul Cana Nouvelle, a reusit sa dobandeasca o experienta de neegalat in ce priveste detaliile. Brandul poarta numele dezvoltatorului 'Cana Nouvelle', un brand care a reusit sa se impuna pe piata din intreaga lume prin calitatea desavarsita a pijamalelor pe care le realizeaza.

Datorita designului unic si a obsesiei pentru detalii, brandul 'Cana Nouvelle' a reusit sa se afirme fara prea multe dificultati pe tot globul. Pijamalele realizate sub aceasta marca sunt unice, pastrand si respectand cu strictete permanent tendintele modei internationale.

Pijamale dama Cana Nouvelle

Avantajul incontestabil pe care acest brand il aduce pe piata de nisa a pijamalelor, il reprezinta seria scurta de productie a modelelor pe pijamale create pe sezon, designul original si asa cum am amintit mai sus obsesia pentru detalii.

Compania ofera clientilor ei, in fiecare an colectii de pijamale pentru sezonul de primavara / vara si pijamale de toamna / iarna.

Pijamale dama Cana Nouvelle


Materialele folosite pentru realizarea pijamalelor sunt exceptionale din toate punctele de vedere, producatorul garantand faptul ca foloseste cele mai bune tesaturi tricotate care exista pe piata de nisa a pijamalelor, colaborand cu producatori recunoscuti din toata lumea.

Datorita faptului ca Romania, in ultimi ani a cunoscut o dezvoltarea a claselor sociale medii si peste medii, am fost incurajati si sustinuti in acelasi timp de clientii nostri sa aducem pe piata din Romania, pijamale de dama care sa  satisfaca cele mai pretentioase, exigente si exclusiviste gusturi.

Pijamalele care poarta semnatura 'Cana Nouvelle' sunt pijamale pentru care producatorul garanteaza unicitatea si rafinamentul produsului final, care poate fi utilizat fara rezerva si ca imbracaminte de casa.

Descoperiti toata colectia de pijamale dama din bumbac 100% Cana Nouvelle .... aici.

Pijamale dama Cana Nouvelle

2017 ● Copyright P&P Art ● conform Legii 8/1996 Art.1 privind Drepturile de autor şi conexe