Brandul 'Ana Art Textil' a aparut din dorinta de a continua traditia Aradeana in domeniul textil.

Compania a fost infiintata in anul 1993 in judetul Arad. In urma cu 24 de ani a inceput totul, ca si o afacere de familie. De atunci si pana in prezent au fost realizate milioane de produse, compania devenind una dintre cele mai cunoscute in zona de vest a Romaniei.

Brandul 'Ana Art Textil' a luat fiinta mult mai tarziu in anul 2016, din dorinta de a dezvolta o gama de pijamale pentru adulti, de dama, si de barbati dar si pentru copii. Aceste pijamale sunt realizate pentru piata externa dar si pentru piata interna din Romania.

Pijamalele realizate sub acest brand sunt pijamale de calitate superioara, confectionate in proportiei de 100% in Romania, cu materiale foarte atent selectionate de pe piata Europeana.

Romania intotdeauna a avut o traditie cunoscuta la nivel international, in productia textilelor, insa din nefericire putine fabrici mai functioneaza in prezent pe piata de nisa din Romania.

Cand am gandit brandul 'Ana Art Textil', cea mai mare provocare pe care ne-am propus-o a fost sa realizam pijamale de calitate superioara la cele mai competitive preturi de pe piata. Nu stim in ce masura am reusit acest lucru pana in prezent, insa de un lucru suntem convinsi, acela fiind calitatea desavarsita a pijamalelor realizate sub acest brand. Chiar daca la ora actuala exista pe piata de nisa din Romania pijamale mai ieftine, noi putem garanta ca nu veti gasi o calitate mai buna la pretul propus de noi pentru pijamalele realizate sub brandul 'Ana Art Textil'.

'Ana Art Textil' inseamna in primul rand, experienta, traditie, confort. Investim in dezvoltarea brandului si avem garantia ca acest lucru se vede si se va vedea in continuare in fiecare colectie nou creata pe care o producem. De la prima pijama creata si pana in prezent dam valoare produselor realizate sub acest brand, dar si clientului final care se bucura de produsele noastra.

Linia pijamalelor dezvoltate la ora actuala este una clasica, insa dorinta si tendinta noastra este de a evolua etapa cu etapa. Astfel in fiecare sezon dezvoltam impreuna cu departamentul de creatie modele noi de pijamale, care sa pastreze tendintele actuale atat in ceea ce priveste croiul cat si culorile care se poarta.

Daca la inceput pijamalele produse se vindeau in mod special in vestul tarii, la ora actual pijamalele realizate sub brandul 'Ana Art Textil' sunt comercializate de cei mai mari retaileri din Romania cum ar fi platforma E-mag.ro, dar si peste granitele Romaniei.

Pijamale Dama Fabricate in Romania Ana Art Textil

Denumirea brandului 'Ana Art Textil', are la radacina traditia simpla care se gaseste la radacinile fiecarui roman.

Ca si popor, avand o cultura si o traditie in ceea ce inseamna textilele si prudecerea lor, apreciem in mod deosebit confortul oferit de materiale lejere care lasa pielea sa respire, tocmaia acesta este si motivul pentru care pijamalele 'Ana Art Textile' sunt realizate din bumbac 100% de calitate. Doar cateva modele care impun o necesitate in ceea ce priveste acest aspect, sunt complectate cu alte tipuri de materiale, cum ar fi vascoza, elastanul sau alte tipuri de combinatii.

Facem progrese si suntem dechisi la orice sugestii din parta clientilor finali. Dorim sa fim o experienta placuta in ceea ce inseamna intampinarea dorintelor si nevoilor clientilor nostri.

Avem convingerea ca experienta, traditia si calitatea pijamalelor produse sub brandul 'Ana Art Textil' va vor convinge de faptul ca 'inca se mai poate si in Romania'.

Pijamalele sunt realizate din doua piese in functie de model, cu maneca scurta si pantalon scurt, maneca lunga si pantalon lung sau maneca scurta si pantalon trei sfert.

Va invitam sa descoperiti singuri confortul oferit de pijamalele din bumbac 100%, fabricate si realizate sub brandul 'Ana Art Textil' produse traditionale 'Fabricat in Romania'.

Pijamale Barbati Bumbac 100% - Ana Art Textil