Ornamente Mameloane Panzate Foarte Subtiri, 10 Buc

LadyLine
RON 19.90 (VAT included) RON 25.00
shipping cost is not included
LadyLine
Product code - SKU 2557
In stock

Description

Ornamente Mameloane Panzate Foarte Subtiri, 10 Buc.

Pachetul contine 10 buc (adica 5 seturi), marime unica,

Acestea sunt un accesoriu intim deosebit de practic si comfortabil, un mic secret pentru a fi mai frumoase si seducatoare. Deoarece au culoarea pielii se pot folosi atat cu sutien cat si fara.

Sunt usor de aplicat.

Datorita texturii fine a materialului ornamentele asigura un aspect mai discret. Acest tip de ornamente pentru mameloane - panzate sunt impermeabile, astfel ele pot fi purtate si sub echipamente de inot, aerobic sau sport.


Folosinta si pastrare

- foarte important de stiut despre 'Ornamentele pentru mameloane - panzate'  este ca, acestea se folosesc pe pielea curata (proaspat spalata). Acetea nu se vor aplica pe pielea transpirata, pe pielea tratata in prealabil cu ulei de corp, creme sau orice alte lotiuni de protectie sau intretinere corporala, pudra sau fond de ten ! In oricare din aceste cazuri aderenta la piele este considerabil diminuata !!!

- aplicarea si scoaterea lor este usoara si simpla,

- nu sunt iritabile si nu provoaca reactii adverse,

nu este recomandata folosirea ornamentelor pe pielea deteriorata, inflamata, infectata (eruptii cutanate), piele arsa de soare sau plaga deschisa,

- nu este recomandata purtarea acestora pe timpul noptii sau perioade indelungate de timp,

- produsul este pentru unica folosintaCompozitie
-  100% poliester,


Produsul se livreaza in cutia originala.

Produsul comercializat este conform cu fotografia prezentata; nuanta sau intensitatea culorilor putand varia in functie de monitor. 

Produsul nu poate fi schimbat dupa ce a fost probat, fiind considerat piesa de lenjerie intima, in acest fel aveti garantia ca nici dumneavoastra nu cumparati un produs probat de altcineva!


Temeiul legal este urmatorul:


Conform art. 16 lit. e din OUG 34/2014: Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce privește contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale următoarele:

e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consuma

What customers are saying

Do you own or have used the product?
Post review