Genunchiera din Lana de Oaie cu Scai pentru Genunchi, 1 Bucata

Eluna
RON 54.00 (VAT included) RON 70.00
shipping cost is not included
Eluna
Product code - SKU 4189
In stock

Description

Genunchiera din Lana de Oaie cu Scai pentru Genunchi, 1 Bucata, este extrem de utila asupra neplacerilor cauzate de reumatism sau de problemele articulare.

Genunchera este prevazuta cu scai pentru o fixare optima si corecta pe picior.

Aceasta Genunchiera din Lana de Oaie cu Scai pentru Genunchi, 1 Bucata este un ajutor real pentru durerile cauzate de reumatism sau alte boli ale articulatiilor genunchiului.

Fiind captusita cu lana de oaie pe interior, genunchiera este extrem de placuta la atingere, este termoregulatoare si sanatoasa.

Se spala sub 30°C.

Genunchiera este realizat din lana naturala de oaie cu efecte medicale profilactice, de asemenea nu irita pielea si maseaza in mod usor si placut terminatiile nervoase. Lana are abilitati perfecte de termoreglare si hidroreglare (asa numita caldura uscata). Datorita temperaturii si umiditatii sale stabile, acestea sunt potrivite si pentru astmici. Caldura uscata protejeaza inclusiv de microbi si acarieni, datorita abilitatilor de incalzire, reduce in acelas timp durerile usoare si imbunatateste functia articulatiilor, muschilor si tendoanelor, aspecte foarte apreciate inclusiv de reumatici.

Genunchiera din lana ofera o caldura placuta pentru genunchi, mai ales atunci cand avem probleme. Aceasta genunchiera ajuta la ameliorarea durerilor de genunchi provocate de reumatism sau alte probleme articulare.

Genunchiera este potrivita nu doar pentru persoanele in varsta, ci si pentru sportivi, schiori si muncitori pe teren dificil. In principal este foarte apreciata de pacientii cu dureri reumatice, de padurari, pescari si vanatori, dar si de femei in mod special de cele care lucreaza in croitorie.

Lana este prelucrata in asa fel incat sa nu deranjeze sau sa incomodeze in vreu fel. Lana de oaie are proprietati termoregulatoare excelente asigurand un control optim al temperaturii, avaporand ina celasi timp excesul de umiditate daca este cazul .

Intretinerea genunchierei din lana de oaie pentru genunchi:

Spalare manuala:

 • se recomanda spalarea manuala
 • nu trebuie sa se depaseasca temperatura de 30°C
 • stoarcerea se face delicat prin presare manuala
 • uscarea se face intotdeauna la orizantala pentru a preveni alungirea materialului

Spalare la masina de spalat:

 • se spala exclusiv cu programul pentru lana
 • se utilizeaza doar detergenti delicati pentru lana atat cand folosim masina de spalat cat si atunci cand spalam manual

Uscarea lanei natuarale de oaie:

 • nu se usuca aproape de surse de caldura
 • se usuca in mod natural la temperatura camerei

La intretinerea lanei naturale de oaie nu se utilizeaza balsamul de rufe!

Beneficii:

 • amelioreaza durerile reumatice;
 • se poate utiliza pentru dureri de genunchi, dureri musculare, de tendoane sau articulatii;

Dimensini:

 • marime universala (dimensiuni aproximative: 42,00 x 24.00 cm - fara prelungiri)

Culoare:

 • crem natural

What customers are saying

Do you own or have used the product?
Post review